Trehjulede handicapcykler til voksne

Om det hedder en handicapcykel eller en trehjulet voksen cykel går ud på det samme, fordi begge cykler er for dig, som føler sig usikker på en almindelig 2-hjulet cykel, men stadig ønsker friheden til at komme sikkert og trygt rundt.
Hos Jørn Iversen ApS Rødekro har vi også trehjulede cykler med motor, så det bliver en trehjulet elcykel.

Vores trehjulede cykler / handicapcykler fås både med to hjul foran eller bagved. Fordelen ved at have to hjul foran er, at cyklen bliver nemmere at trække og du har altid overblikket over det bredeste punkt på cyklen. Fordelen ved en trehjulet cykel med to hjul bagerst er, at vende-radiussen bliver mindre og du nemmere kan manøvre cyklen rundt i skarpe sving.

Vi tilbyder desuden at du kan prøve cyklen i en uge, vi kommer og indstiller cyklen på din adresse og giver dig en grundig vejledning i brug af cyklen – Ganske gratis for vi ønsker kun at gøre dig tilfreds med cyklen.
Hvis du imod vores forventning ikke ønsker køretøjet, koster det dig kun 500 kr, hvis vi skal afhente. Vi kommer i hele landet!

Viser alle 13 resultater

En trehjulet cykel til voksne, har mange navne såsom handicapcykel eller seniorcykel – Men i bund og grund er det en cykel til dig, der vil have mere end en 2-hjulet cykel kan tilbyde. En trehjulet cykel står altid stabil på vejen og er nem og let at køre med. Med en elmotor får du en handicapcykel som både giver dig friheden til at køre, hvor du vil og når du vil, mens du holder balancen og altid er sikker på at komme sikkert og trygt hjem. Bliver du træt, udfordret af bakker eller vil du blot køre en god lang tur, kan elmotoren altid hjælpe dig. Med elmotoren har du mulighed for at vælge forskellige hjælpe-niveauer, så du selv kan styre hvor meget hjælp du ønsker på turen.

Hos Jørn Iversen Rødekro producere vi vores egne danske trehjulede cykler, derudover importerer vi kvalitets trehjulede voksne/børnecykler samt de såkaldte sofa/parcykler fra vores samarbejdspartner Vanraam i Holland. Vi begyndte at producere vores egne cykler i 1986. Vi designer handicapcykler efter kundens behov og ønsker. Vores seniorcykler er tilpasset til den enkelte bruger.

Vi samler vores trehjulede cykler efter bestilling, så du altid er sikker på at den er opbygget lige præcis efter dine behov. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at cykle på en handicapcykel, derfor tilbyder vi 8 dages prøveperiode, hvor vi kommer ud og demonstrere, indstiller og giver kørevejledning – Helt Gratis.

Hos os vægter vi kvalitet og sikkerhed højt, derfor bruger kvalitets komponenter når vi samler vores senior cykler. 3Part Design A/S har været med til at designe vores egenproducerede cykler, derfor er vi ikke bange for at sige, at vi har Danmarks smarteste trehjulede cykler.

Vores handicapcykler er CE-mærket efter det medicinske direktiv og derfor kan de bevilliges som et hjælpemiddel af kommunen..