Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Vi passer godt på dine personlige oplysninger!


Selv om vi i forbindelse med dit køb på ji.dk registrerer dine personlige oplysninger, garanterer vi at disse oplysninger ikke på noget tidspunkt bliver tilgængelige for tredjepart. Vi opbevarer alle dine personlige oplysninger på sikker vis og kun betroede medarbejdere hos ji.dk får adgang til oplysningerne.

Betalingsmuligheder
På Vores hjemmeside kan du betale med Dankort/VISA-Dankort. Beløbet bliver først trukket på dit kort, når den bestilte vare sendes til dig.

Fragtomkostninger
Disse er baseret på PostNords takster og tillægges automatisk prisen på dine varer.

Levering
Vi leverer lagerførte varer inden for 5 dage – levering til Færøerne og Grønland kan dog betyde længere leveringstider. Vi sender dine varer med Postnord. Bemærk venligst at Vi ikke kan drages til ansvar for evt. forsinkelser opstået hos Postnord.

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, opstået som følge af forkert betjening eller anvendelse, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Varen skal returneres til Os (se adresse nedenfor) for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Forsendelsesomkostninger for returnering af varer er for din egen regning og risiko.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages returret på de bestilte varer, regnet fra den dag, du modtager varerne. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du blot returnere varen i samme stand, som du modtog den. Når vi har modtaget varen retur i god stand, refunderer vi købsprisen (inklusiv porto og ekspedition). Forsendelsesomkostninger til returnering skal du selv afholde.
Husk at vedlægge navn og adresse, samt evt. kontonr. til kreditering.

Adresse
Ønsker du at returnere en vare i kraft af din fortrydelsesret eller som følge af en reklamation, skal du benytte denne adresse:

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48, Hydevad
DK-6230 Rødekro
Tlf.: (+45) 74 66 92 42

Klage
En klage over en vare købt hos Jørn Iversen Rødekro ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal di angive vores e-mail adresse: iversen@ji.dk