Om os

Jørn Iversen Rødekro ApS. er en dansk virksomhed, der blev grundlagt af Jørn Iversen i 1982. I 1986 begyndte vi at lave vores egen produktion af special-konstruerede cykler til personer med nedsat funktionsevne. I årenes løb er det blevet til mange modeller, som opfylder de behov, mennesker med forskellige former for handicap har til personlig transport.

I vores modelprogram er der også cykler til de, der føler sig tryggere i trafikken, når de kan komme rundt på tre i stedet for to hjul. Fordi vi ikke kan lade være, har vi nu Danmarks største program inden for cykler til ældre og personer med et handicap.

Selvom man er ældre eller har et handicap, synes vi, at tingene godt må have et smart look, være lavet af de bedste materialer og konstrueret til at blive brugt med glæde. For at forene disse tre tanker, indledte vi i 1998 et samarbejde med designhuset 3PART A/S. Ideen er, at vi vil designe og udvikle cykler, der er så smarte og funktionelle, at ikke-handicappede skal blive misundelige. 

Alle vores cykler, hvad enten det er tre- eller tohjulede modeller, er lavet, så de nemt tilpasses hver enkelt brugers måde at transportere sig på.

Med fokus på et spændende og kreativt udviklingsprogram præsenterer vi konstant nye cykler og tilbehør, således at vi i dag har et bredt sortiment af egne produkter – med og uden hjælpemotor – der alle bliver udviklet og produceret efter høje standarder her i Danmark. Dansk design; dansk produktion, hvor kvaliteten i detaljen tæller. Ud over vores egne cykler sælger vi cykler og el-scootere fra andre fabrikanter. Fælles for alt hvad vi sælger er, at kvaliteten og funktionalitet ikke kan diskuteres.

Cyklerne fra Jørn Iversen Rødekro ApS. eksporteres til en del lande i Europa. Vi har desuden forhandling af de kendte Karma el-scootere, som er blandt topmodellerne i Danmark. Så uanset om det drejer sig om kørsel i by eller på land, har vi en el-scooter, der lige passer til dit behov. Du vælger selv, om det skal være med 3 eller 4 hjul. Desuden kan vores el/scootere udlejes på fordelagtige vilkår.

Gennem årene har vi samlet en enorm viden omkring ældre, personer med et handicap og deres behov for uafhængig transport. Vi lytter til vores brugere, vi får idéer og forslag til ændringer og forbedringer. Det er grundlaget for at vores cykler hele tiden bliver bedre.

Jørn Iversen Rødekro ApS har et årelangt samarbejde med kommunerne i Danmark og slutbrugerne. Vi ved, hvor vigtigt det er at få en cykel, der kan det, man har brug for. Og det er lige så vigtigt, at man får grundig instruktion og vejledning i brugen, og at cyklen er korrekt indstillet. Det er en selvfølge, når du vælger at købe din cykel eller el-scooter hos Jørn Iversen. Ligesom det er en selvfølge, at vi sørger for fri leverance i Danmark.

Omkring salg

Hos Jørn Iversen Rødekro ApS lægger vi stor vægt på, at kunden får den bedste oplevelse fra første henvendelse.

Mange af vores kunders første bekendtskab med vores virksomhed begynder med, at de har hørt om os fra andre tilfredse brugere, eller de besøger vores hjemmeside for at orientere sig om de muligheder vi kan tilbyde. Næste skridt er som regel et telefonopkald til en af vores dygtige medarbejdere, der med deres store viden og erfaring hjælper kunden med at finde frem til det rigtige produkt. Vi aftaler også gerne en tid til en demonstration hjemme hos dig. Hvis du beslutter dig for at prøve en model i en uges tid (det er gratis), kommer vi hjem til dig og indstiller sadel, styr og andre ting og giver dig den nødvendige brugsinstruktion.

Mange tror det er let at cykle på en trehjulet cykel. Det er det også, men det kræver en rigtig instruktion og forklaring på, hvorfor cyklen er anderledes at håndtere end en tohjulet cykel.
Hvis du er interesset i den model, vi demonstrerer for dig, kan du låne den i 8 dage ganske uden omkostninger. Det giver dig masser af tid til at prøve cyklen eller elscooteren i din normale hverdag. Hvis du som privat kunde imod vores forventning ikke ønsker køretøjet, koster det dig kun 500 kr, hvis vi skal afhente. Vi kommer i hele landet!

Hos Jørn Iversen Rødekro ApS har vi den indstilling, at produktet skal være med til at sælge sig selv. Og du har selvfølgelig brug for at finde ud af om du nu har valg rigtigt, og at den aktuelle model lever op til dine forventninger.

Jørn Iversen Rødekro ApS er medlem af brancheforeningen Danish.Care.

Udvikling

I vores udviklingsafdeling går vi efter – konstant – at optimere på eksisterende produkter, specielt på tilbehørs siden laves der ændringer for at gøre brugeren af vores produkter så selvhjulpen og uafhængig som muligt. 

Konstant er der fokus på udvikling af nye typer cykler, hvor vi ikke går på kompromis med design og kvalitet. Denne fokus har blandt andet resulteret i vores Power modeller hvor cyklens motorkraft og brugerens benmuskler går op i en højere enhed. Brugeren får hjælpen når det er nødvendigt, specielt ved igangsætning og store stigninger.

Vi har, med vores Viktor cykel, vundet IF designpris i 2001, og i 2003 vandt Viki cyklen prisen for året bedste hjælpemiddel. Vi hos Jørn Iversen Rødekro ApS er naturligvis stolte over disse priser, men vi føler også, at det forpligtiger i fremtiden, så vi vil gøre vores yderste for at leve op til disse priser.

I vores montageafdeling samles hver dag mange cykler. Langt de fleste cykler laves ud fra brugerens ønsker og krav om mobilitet, hvilket betyder, at ikke to cykler er præcis ens. Håndarbejdet er en vigtig kvalitetsfaktor, der sikrer en stabil cykel med ekstremt gode køreegenskaber og sikkerhed for cyklisten ude i trafikken.

De fleste af vores kunder vælger tilbehør ud fra vores store tilbehørsprogram, og på den måde individualiseres cyklen, så kunden får størst glæde ud af køreturen. Cyklerne lagerføres som regel i minimum 2 forskellige moderigtige farver, og leveres som udgangspunkt med 7 gear. Leveringstiden på vores egenproduktion er derfor meget kort.

Uanset om cyklerne sendes til kunden eller leveres af en af vore konsulenter, vil det altid være vores montageafdeling, der udfører den sidste funktionskontrol og kvalitetstest før cyklen forlader vores virksomhed. Alle vores cykler er af høj kvalitet, og er CE-mærket efter det medicinske direktiv. Og selvfølgelig følger der en letforståelig dansk brugermanual med.

Produktionen

En del af produktionen foregår i egne lokaler, andre ting bliver fremstillet hos underleverandører i Danmark da vi stadig mener, at det kan laves bedst her i landet. Uanset om det laves hos os eller hos underleverandører, er der altid stor fokus på at kontrollere alle delene, så det færdige resultat altid er i top med hensyn til kvalitet.

Alle vores cykelstel bliver pulverlakeret med 2 lag maling i moderigtige farver. Slutkontrollen bliver altid udført af en af vore egne medarbejdere, så vi sikre os, at kvaliteten ligger i top.

Service

Jørn Iversen Rødekro ApS har egen serviceafdeling, der kører ud for at servicere vores produkter. Langt de fleste reparationer udføres på stedet, men enkelte serviceopgaver tages med hjem på eget serviceværksted.
Vi har et nært samarbejde med mange cykelværksteder rundt omkring i Danmark, der også servicerer vores produkter, så alle reparationer kan udføres hurtigt og billigt.

Mange af vores kunder vælger at lave en servicekontrakt med os – så ved man altid, hvor meget det koster i reparationsomkostninger. Servicekontrakten eliminerer ubehagelige overraskelser ved større reparationer, for eksempel hvis der skal skiftes batterier på el-scooteren eller el-cyklen.

Specialopgaver

Ingen opgave er for lille og ingen for stor. 

Vi fremstiller ofte cykler efter mål. Det kan være fordi man er for stor til de gængse cykler og derfor har brug for at få cyklen forstærket, eller man er væksthæmmet og på den måde for lille til gængse modeller.

Desuden findes andre typer handicap, der ellers ville udelukke personer fra at komme på en cykel. Der kan også blot være tale om at ændre lidt på noget tilbehør, altid med det for øje at gøre brugere af vores cykler så selvhjulpen og uafhængige som muligt.

Vi er medlem af Danish.Care Brancheforening

Danish.Care er er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet. Brancheforemening er med til at sikre de bedste rammer inden for hjælpemiddel- og plejeområdet i Danmark såvel som internationalt. Som medlem af brancheforeningen samarbejder vi tæt sammen med borgen og kommunerne, så vores produktudvikling giver det bedste resultat, af design, funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed.