DanishEnglishGerman
Easy Rider – Ediths redning!

En trehjulet Easy Rider blev min redning! Invaliderende leddegigt og hybermobilitet forhindrede mig i udendørs aktiviteter og gjorde mit liv nærmest ubærligt. Jeg skulle finde en løsning på problemerne.
Et besøg hos Jørn Iversens firma i Rødekro ændrede mit liv radikalt. Firmaets ansatte engagerer sig helhjertet i det, der er problemet, for at finde den helt rigtige løsning.

For mig var det rigtige en trehjulet Easy Rider cykel. På grund af den lave højde kan jeg sætte mig på cyklen, og derefter sætte fødderne på pedalerne. Det giver mig en stabilitet, jeg ikke har ved brug af en almindelig cykel.
Et virkelig gode er det også, at jeg ikke behøver at stige af og på cyklen, hver gang jeg har et stop. Nu kan jeg igen bevæge mig udendørs, nyde naturen og få helsegivende motion og frisk luft. Min Easy Rider har givet mig en livskvalitetsforbedring, jeg end ikke havde turde håbe på. Desuden er mit medicinforbrug nedsat til et minimum. Motion er den bedste medicin for alle sygdomme!

Easy Rider cyklen er smart, det synes alle, så den er årsag til mange samtaler med mennesker, jeg møder på mine daglige cykelture. En positiv sidegevinst. Opstår der problemer med min Easy Rider, er de engagerede medarbejdere hos Jørn Iversen altid klar med gode råd og service i særklasse.

Edith Prösch, Sofievej, Vejle.

Currency
EUREuro