Elscootere

Pas på! Vores el-scootere er vanedannende

Har du nogensinde prøvet at køre i en limousine? Siddet i et perfekt sæde, der giver dig god støtte de rigtige steder? Vippet armlænet ned og sat dig godt til rette? Mærket den blide affjedring, der får dig til at føle, at du svæver på en sky? Med en speeder der går så let, at du kan styre hastigheden med en finger…? Hvis du kan genkende denne beskrivelse ved du, hvordan det føles at køre en el-scooter fra Jørn Iversen.
Hvis ikke, er det på tide, at du får prøvet en!

El-scootere du kan køre om hjørner med

Som alle andre har du behov for at udføre de daglige indkøb, foretage lægebesøg, besøge venner og familie, eller komme ud og nyde den friske, rene luft. Hos os finder du el-scootere, som ikke bare sætter dig i stand til at gøre alt dette, men samtidig giver dig en oplevelse i luksusklassen. Du kommer til at sidde godt og sikkert, og vores el-scootere er konstrueret således, at du nemt og hurtigt kan komme omkring – også på steder med begrænset plads. Hastigheden regulerer du let og elegant med en eller to fingre!

Service i topklasse til el-scootere i topklasse

Vælger du en af vores el-scootere, får du et produkt af meget høj kvalitet. Bliver der alligevel brug for assistance, er vi på pletten i en fart. Vi har egne servicevogne, der kommer ud til dig, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Og er der tale om en større service, der ikke kan afsluttes inden for rimelig tid, låner vi dig en el-scooter så længe.

Viser 1–15 af 21 resultater